PROGRAMMA

Op de Food & Agri Carrièredag is een groot aanbod aan activiteiten. De carrièremarkt vormt het hart van de Carrièredag. Hier kun je de hele dag kennismaken met de beste werkgevers in de food-, agri- en hortibusiness en ontdek je de vacatures. Naast het netwerken, heb je de mogelijkheid om verschillende workshops en lezingen te volgen. Hieronder vind je het volledige programma. Klik hieronder om het programma van de verschillende arena’s te bekijken:

Lydia van Rooijen

Lydia van Rooijen

Redacteur Boerderij & Food&Agribusiness

Lydia is al ruim 4 jaar journalist voor Boerderij en Food&Agribusiness. Sinds enkele maanden heeft zij de redactie ingeruild voor de wandelgangen van de tweede kamer. Sinds april is zij parlemenair verslaggever voor de tweede kamer.

Tijdens de Food&Agri Carrièredag zal zij host zijn van Arena 1. Zij zal het gesprek met onderstaande sprekers leiden en zorgen dat de juiste vragen gesteld worden. Wil je meer weten over Lydia? Spreek haar dan ook gerust aan tijdens de Carrièredag.

11.30 uur – 12.00 uur

Ellen Temmink

Ellen Temmink

Ontwikkelt de Impactboerderij | Coacht andere impactondernemers

Voor jezelf kiezen als boer(in)

Het is een turbulente tijd in de agrarische sector, waarin het ondernemerschap van de boer behoorlijk op de proef wordt gesteld. Hoe kun je nou in deze onzekerheid toch keuzes maken voor de toekomst? Door keuzes te maken gemotiveerd vanuit jouw passie, en niet vanuit angst. Maar hoe dan? Ellen neemt je tijdens deze verdiepende keynote mee in haar eigen verhaal.

Daarnaast geeft Ellen een gratis coachingssessie aan 2 bezoekers. Om 10.45 uur en om 13.30 uur. Wil jij dit? mail dan naar misset.events@misset.com

Lees hier meer over Ellen.

PARTNERS

SCHOLEN

De Food & Agri Carrièredag wordt gepromoot bij de volgende aanwezige opleiders

INITIATIEFNEMERS

De Food & Agri Carrièredag is een initiatief van