PROGRAMMA

Op de Food & Agri Carrièredag van alles te doen. Het complete programma van vrijdag 3 december vind je hier.
Klik op de verschillende onderdelen voor meer informatie

CARRIEREMARKT

De online carrièremarkt vormt het hart van de Food & Agri Carrièredag. Hier kun je de hele dag kennismaken met de beste werkgevers in de food-, agri- en hortibusiness en ontdek je de vacatures. Je kunt live chatten met potentiële werkgevers, meer informatie vinden en je CV achterlaten.

  • CARRIEREMARKT
  • VACATURES

FOOD & AGRI INSPIRATIE THEATER #1

Gedurende de hele dag vertellen jonge talenten over hun ervaring op de arbeidsmarkt. Laat je door hen inspireren!

Host: Lydia van Rooijen, Boerderij

Lydia van Rooijen is sinds 2017 redacteur bij Boerderij. Haar ouders hebben een melkveebedrijf in Friesland en gecombineerd met de opleiding journalistiek is de match snel gemaakt. Ze omschrijft zichzelf graag als kritisch, nieuwsgierig, ambitieus en nodeloos enthousiast.

FOOD & AGRI INSPIRATIE THEATER #2

Gedurende de hele dag vertellen jonge talenten over hun ervaring op de arbeidsmarkt. Laat je door hen inspireren!

Host: Iris Hofman, Boerderij

WORKSHOPS

Verbeter je skills die je verder helpen in jouw carrière tijdens praktische workshops bijvoorbeeld:

  • CV CLINIC
    Hoe verwerk jij je kennis en ervaring in een krachtige cv? In de CV Clinic krijg je waardevolle tips van een professionele recruiter.De tips helpen je in het schrijven en vormgeven van een cv dat eruit springt ten opzichte van je concurrenten.
  • TALENT MASTERCLASS
    Tijdens de interactieve Talent Masterclass ontdek je jouw talenten hoe je deze voor je kunt laten werken.
Guerilla solliciteren

Deze workshop wordt verzorgd door de Loopbaanlounge.

Anders kijken naar de arbeidsmarkt
De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. Kom en ontdek hoe jij jouw droombaan kunt veroveren. De baan waar je fluitend naar toe gaat.

De veranderde sollicitatiemarkt vraagt namelijk om andere sollicitatiestrategieën. Tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ leer je niet alleen op een nieuwe manier naar jezelf en jouw arbeidsmarkt te kijken en maar vooral hoe jij jezelf op een doeltreffende, authentieke en stoere manier kunt presenteren. Kortom: solliciteren met hoofd, hart én ballen!
Want… het is wel jouw jungle!

Na het webinar ontvang je een aantal handige tools om jouw eigen sollicitatiecampagne te starten.

Winnen met LinkedIn

Deze workshop wordt verzorgd door de Loopbaanlounge.

Leer tijdens het webinar ‘Winnen met LinkedIn’ van de Loopbaan Lounge hoe je LinkedIn effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren.

LinkedIn biedt handige mogelijkheden om jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart te brengen. Hoe zet je je netwerk in, hoe maak je een goed LinkedIn-profiel, wat is de kern van wat jij te bieden hebt, hoe breng je je kansen op de arbeidsmarkt in kaart?

Na het webinar ontvang je een checklist en stappenplan om ook te kunnen ‘Winnen met LinkedIn’.

 

Zo vind je een baan!

Deze workshop wordt verzorgd door de Sollicitatiedokter.

Als iemand weet wat een goede sollicitatie is, is het Dorien Waasdorp. Als HR-manager en adviseur neemt ze personeel aan voor grote multinationals, daarnaast helpt ze als loopbaancoach werkzoekenden met het vinden van een nieuwe uitdaging. Haar webinar ‘Zo vind je een baan!’ zit vol tips voor de moderne sollicitant.

Voor het webinar heeft Dorien wetenschappelijk onderzochte arbeidsmarktdata van de Intelligence Group vertaald naar praktijkgerichte sollicitatietips. Na het volgen van deze webinar schrijf je een perfect cv en een onweerstaanbare motivatiebrief. Je weet na afloop ook hoe je moet netwerken en waar je goede vacatures vindt.

Ontdek je talent

Deze workshop wordt verzorgd door de Loopbaanlounge.

Je talent is je meest kostbare bezit. Het webinar ‘Ontdek je Talent’ moedigt je aan om je eigen talent te leren kennen en het met plezier in te zetten.

Ieder mens heeft en is een uniek talent. Door te werken vanuit je talent ga je je vooral focussen op dingen waar je van nature goed in bent. Een talent overstijgt dus het niveau van gewone vaardigheden en is daardoor jouw sleutel naar succes.
Na het webinar ontvang je ons werkboek ‘Ontdek je Talent’.

DIY: DO-IT-YOURSELF

PARTNERS

Wie wil jij ontmoeten op 3 december?

SCHOLEN

De Food & Agri Carrièredag wordt gepromoot bij de volgende aanwezige opleiders

INITIATIEFNEMERS

De Food & Agri Carrièredag is een initiatief van