PROGRAMMA

Op de Food & Agri Carrièredag van alles te doen. Het complete programma van vrijdag 4 december vind je hier.
Klik op de verschillende onderdelen voor meer informatie

CARRIEREMARKT

De online carrièremarkt vormt het hart van de Food & Agri Carrièredag. Hier kun je de hele dag kennismaken met de beste werkgevers in de food-, agri- en hortibusiness en ontdek je de vacatures. Je kunt live chatten met potentiële werkgevers, meer informatie vinden en je CV achterlaten.

  • CARRIEREMARKT
  • VACATURES

WORKSHOPS

Verbeter je skills die je verder helpen in jouw carrière tijdens praktische workshops bijvoorbeeld:

  • CV CLINIC
    Hoe verwerk jij je kennis en ervaring in een krachtige cv? In de CV Clinic krijg je waardevolle tips van een professionele recruiter.De tips helpen je in het schrijven en vormgeven van een cv dat eruit springt ten opzichte van je concurrenten.
  • TALENT MASTERCLASS
    Tijdens de interactieve Talent Masterclass ontdek je jouw talenten hoe je deze voor je kunt laten werken.

TALENT LIVE THEATER

Gedurende de hele dag vertellen jonge talenten over hun ervaring op de arbeidsmarkt. Laat je door hen inspireren!

Host: Lydia van Rooijen

Lydia van Rooijen mag met haar jonge leeftijd een groot talent genoemd worden. Opgegroeid op een melkveebedrijf en een eigen kijk op de Food & Agri sector. Lydia is journalist bij Boerderij en hiermee kan ze haar nieuwsgierigheid optimaal inzetten om lezers meer te laten weten. Lydia is host tijdens de Food & Agri Carrièredag.

INNOVATION LIVE THEATER

Inspirerende sprekers uit de food & agri sector vertellen over innovaties binnen hun branche.

Host: Micha van Lierop

Micha van Lierop is Markering Manager Sales bij Misset Uitgeverij en brengt sinds 2003 zijn voorliefde voor marketing in de praktijk. Micha is host tijdens de Food & Agri Carrièredag.

COACHINGSESSIES

Er staan allerlei coaches voor je klaar waarmee jij 1-op-1 een afspraak kunt maken. Je kunt ze van alles vragen over hun werk, advies vragen of bijvoorbeeld je CV laten zien zodat zij met tips kunnen komen hoe je je CV nog beter kunt maken.

Coach: Rebecca Kwakman

Rebecca Kwakman is content manager voor de internationale agri-vakbladen van Misset Uitgeverij. Sinds kort is ze afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze zich tijdens haar onderzoeksmaster in Internationale Relaties heeft gespecialiseerd in agri en bioveiligheid. Heb jij wereldwijde ambities, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan helpt zij je graag verder.

Coach: Koen van Boheemen

Koen van Boheemen werkt bij de WUR aan onderzoek naar nieuwe precisielandbouwtoepassingen om onze landbouwsector nog efficiënter en duurzamer te maken. Ben jij geïnteresseerd in high-tech toepassingen maar zit je ook graag met je handen in de klei, dan zouden precisielandbouw en alle aspecten die daar bij komen kijken jouw enthousiasme goed kunnen gebruiken! Koen helpt je graag om jouw plekje te vinden!

Coach: Wilma van Huit-Meijers

Wilma van Huit-Meijers is HR Manager bij Misset Uitgeverij, heeft jarenlange ervaring op het gebied van Human Resources. Voor vragen/tips rondom solliciteren of info over hoe een dergelijk proces er in de praktijk uit ziet, kun je bij haar terecht. Maar ook voor andere vragen op het gebied van HR ben je welkom bij haar.

Coach: Iris Jonker

Iris Jonker is docent bij het team Dier- en Veehouderij op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Als docent vervult ze taken zoals lesgeven, het begeleiden van studenten bij opdrachten en projecten en ze is daarnaast studieloopbaan coördinator. Heb je vragen over studeren of over het voorbereiden op jouw loopbaan? Dan kun je bij haar terecht, kortom voor vragen over persoonlijke loopbaanbegeleiding.

Coach: Bas van Hattum

Bas van Hattum is hoofdredacteur en teamlead van TREKKER, het mechanisatiecluster bij Misset Uitgeverij. Bas studeerde landbouwtechniek en heeft altijd zijn passie en hart mogen volgen. Maar dat alleen is niet voldoende om jezelf een stapje verder te brengen in de (werk) carrière. . Wil jij ook graag je passie volgen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of twijfel je over het feit waar je echte passie zit? Wellicht kan Bas je verder brengen en richting geven in waar jij ooit graag wil staan.

Coach: Anke van den Dungen

Anke van den Dungen heeft jarenlange ervaring als HR adviseur binnen diverse organisaties. Ben je op zoek naar tips & tricks hoe jouw sollicitatiebrief of CV er het beste uitspringt? Of zou je graag willen sparren ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Neem dan contact met haar op en ze helpt je graag verder!

OPLEIDINGEN

Een van de belangrijkste bouwstenen voor een succesvolle carrière is natuurlijk je opleiding, Opleiders op alle niveaus geven jou advies over de beste opbouw van jouw onderwijspad om je carrièredoelen te bereiken.

  • Bekijk de aanwezige opleiders onderaan deze pagina

PARTNERS

Wie wil jij ontmoeten op 4 december?

SCHOLEN

De Food & Agri Carrièredag wordt gepromoot bij de volgende aanwezige opleiders

INITIATIEFNEMERS

De Food & Agri Carrièredag is een initiatief van