Food & Agri Carrière Podcasts

In het kader van de Food & Agri Carrièredag zijn er een aantal specifieke podcasts opgenomen om jou te laten zien hoe je de beste kansen pakt in de sector. Hiermee kun jij jouw carrière een boost geven. Je kan ze beluisteren op alle grote podcast platformen en je kunt ze hieronder vinden.

 

Podcast 12, Annisa van Wijngaarden en Sanne Nieuwenhuizen

Welkom bij de twaalfde aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. We spreken Annisa van Wijngaarden en Sanne Nieuwenhuizen. Zij zijn chemisch-fysisch analist bij Nutrilab. Nutrilab is een laboratorium gespecialiseerd in de food- en agrisector. Anissa en Sanne vertellen over hun werkzaamheden.

Podcast 11, Maaike Oegema

Welkom bij de elfde aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. We duiken in deze aflevering in het leven van een deskundige in herkouwersvoeding. We spreken Maaike Oegema, werkzaam bij Agrifirm als Nutritionist Ruminants. Agrifirm is actief in de veevoederindustrie.

Podcast 10, Annelinde Reiling & Evelyn Hendriks

Welkom bij de tiende aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. In deze aflevering twee gasten, Annelinde Reiling en Evelyn Hendriks. Allebei werkzaam bij Lely. Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrisector. Lely biedt oplossingen voor bijna alle activiteiten in de koeienstal. Annelinde werkt als Farm Management Support Officer en Evelyn als Distribution Channel Developer. Ze vertellen er meer over.

Podcast 9, Amber Windt

Welkom bij de negende aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. In deze aflevering praten we met Amber Windt. Zij is werkzaam als biotechnology researcher bij Agrifirm. Een bedrijf dat actief is in de veevoederindustrie. Amber vertelt wat haar baan inhoudt en wat ze zoal doet bij Agrifirm.

Podcast 8, Haico Kieft

Welkom bij de achtste aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. We gaan in gesprek met Haico Kieft. Hij is werkzaam als accountant bij Vallei Agri. Vallei Agri is een accountancy en adviseursbedrijf voor alle vragen binnen de agrarische sector. Haico vertelt meer over het bedrijf en over zijn werkzaamheden. Laat je inspireren!

Podcast 7, Bart Kistemaker

Welkom bij de zevende aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. In deze aflevering is Bart Kistemaker te gast en aan het woord. Bart werkt bij de Heus Voeders B.V. De Heus Voeders B.V. houdt zich bezig met diervoeding en in deze podcast vertelt Bart daar meer over. Laat je inspireren!

Podcast 6, Frans Wellink

Welkom bij de zesde aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. We spreken met Frans Wellink, werkzaam bij Van Hessen. Van Hessen is wereldleider op het gebied van inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen. Ze houden zich ook bezig met farmaceutische producten. Frans vertelt er meer over. Laat je inspireren!

Podcast 5, Koen van Boheemen

Welkom bij de vijfde aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. We spreken met Koen van Boheemen. Hij werkt als researcher bij Wageningen Plant Research. Daarnaast is Koen akkerbouwer en is daarom regelmatig op het land te vinden. Hoe combineer je dit? Koen vertelt over de balans.

Podcast 4, Gijs Nijman

Welkom bij de vierde aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. In deze podcast gaan we in gesprek met Gijs Nijman. Hij werkt bij JoinData; een dataplatform voor de agrarische sector. Gijs is hier werkzaam als intergration manager. In deze aflevering vertelt Gijs over zijn werkzaamheden. Laat je inspireren!

Podcast 3, Ida Verweij

Welkom bij de derde aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri Carrièredag. We spreken met Ida Verweij. Zij is werkzaam bij GMP+ International als Business Information Management-medewerker. GMP+ is actief in duurzame diervoeding. Ida neemt je mee in haar werkzaamheden. Laat je inspireren!

Podcast 2, Lieke Luiten

Welkom bij de tweede aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri carrièredag. In deze podcast gaan we in gesprek met Lieke Luiten. Zij neemt ons mee in het leven van een ruwvoerspecialiste. Zij werkt momenteel bij DLF – Seeds en Sience. Laat je inspireren!

Podcast 1, Maike Segers

Welkom bij de eerste aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri carrièredag. Tijdens deze podcast neemt Maike Segers je mee in het leven van een student aan de opleiding E-commerce en Technology. Alle ‘ins and outs’ van haar studiekeuze tot het afronden van de opleiding komen aan het licht. Laat je inspireren!

Wil jij jouw carrière ook een boost geven? Kom naar onze Food & Agri Carrièredag! Klik hieronder voor meer informatie of meld je direct aan!