Food & Agri Carrière Podcasts

In het kader van de Food & Agri Carrièredag zijn er een aantal specifieke podcasts opgenomen om jou te laten zien hoe je de beste kansen pakt in de sector. Hiermee kun jij jouw carrière een boost geven. Je kan ze beluisteren op alle grote podcast platformen en je kunt ze hieronder vinden.

 

Podcast 1, Maike Segers

Welkom bij de eerste aflevering van de podcastreeks over de Food & Agri carrièredag. Tijdens deze podcast neemt Maike Segers je mee in het leven van een student aan de opleiding E-commerce en Technology. Alle ‘ins and outs’ van haar studiekeuze tot het afronden van de opleiding komen aan het licht. Laat je inspireren!

Wil jij jouw carrière ook een boost geven? Kom naar onze Food & Agri Carrièredag! Klik hieronder voor meer informatie of meld je direct aan!
De Food & Agri Carrièredag is verplaatst! 18 maart 2022.
Gezien de verscherpte maatregelen die afgelopen vrijdag zijn doorgevoerd, hebben wij besloten de Food en Agri Carrièredag te verplaatsen naar 18 maart 2022. Heel jammer maar voor nu het meest verstandige besluit. We gaan er in ieder geval op 18 maart een fantastische dag van maken en zien uit naar je komst!