PROGRAMMA

Op de Food & Agri Carrièredag is een groot aanbod aan activiteiten. De carrièremarkt vormt het hart van de Carrièredag. Hier kun je de hele dag kennismaken met de beste werkgevers in de food-, agri- en hortibusiness en ontdek je de vacatures. Naast het netwerken, heb je de mogelijkheid om verschillende workshops en lezingen te volgen. Hieronder vind je het volledige programma. Klik hieronder om het programma van de verschillende arena’s te bekijken:

Iris Hofman

Iris Hofman

AV-redacteur

Iris Hofman creëert dagelijks video en audio content voor de food- en agrisector. Dit doet zij voornamelijk voor Boerderij en Food&Agribusiness, maar ook voor internationale merken in de agrarische sector. Ze is zowel voor als achter de camera te vinden en reist het hele land door om alle aspecten in de sector te belichten.

Tijdens de Food&Agri Carrièredag zal zij host zijn van Arena 2. Zij zal het gesprek met onderstaande sprekers leiden en zorgen dat de juiste vragen gesteld worden. Wil je meer weten over Iris? Spreek haar dan ook gerust aan tijdens de Carrièredag.

11.15 uur – 11.45 uur

Chloé Rutzerveld

Chloé Rutzerveld

Food Designer

Als Food Designer bevraagt en onderzoekt Chloé Rutzerveld nieuwe manieren van voedselproductie en consumptie. Ze vertaalt multidisciplinair onderzoek naar speculatieve toekomstscenario’s voor de implementatie van nieuwe voedsel technologieën in de maatschappij. Deze ‘What If’ scenario’s maakt ze tastbaar met behulp van prototypes, interactieve installaties en experimentele diners. Door middel van verwondering en provocatie zet ze een breed publiek aan het denken over de toekomst van ons eten.

Nadat Chloé in 2014 Cum Laude is afgestudeerd bij Industrial Design op de Technische Universiteit Eindhoven, is ze haar Food Design studio begonnen. Naast zelf geïnitieerde projecten werkt Chloé als curator, gastdocent, creatief adviseur voor bedrijven en geeft ze internationaal lezingen over het eten van de toekomst.
In 2018 publiceerde Chloé haar eerste boek: Food Futures – How Design and Technology can Reshape our Food System.

Op de Food en Agri Carriere dag vertelt Chloé over haar meest recente project ‘Culinair Cellulair’. Het project gaat over cellulaire landbouw en het creatief inzetten van nieuwe grondstoffen in de voedselindustrie. Hoe kunnen we samenwerken met AI-applicaties om vernieuwend, gezond en duurzaam voedsel te ontwerpen vanuit planten, cellen of microbieel geproduceerde ingrediënten die niet langer meer kopieën zijn van dierlijke producten?

PARTNERS

SCHOLEN

De Food & Agri Carrièredag wordt gepromoot bij de volgende aanwezige opleiders

INITIATIEFNEMERS

De Food & Agri Carrièredag is een initiatief van