SPREKERS

Leon Vonck

Leon Vonck

Specialist Agra-Matic / De Heus

Leon is 22 jaar, afkomstig uit het Groningse Garnwerd. Hij heeft de studie Dier- en Veehouderij afgerond aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden. Tijdens de studie heeft Leon zijn stageperiodes doorlopen bij Alta Nederland, Alfa Accountants en De Heus Voeders. Op 2 september 2019 is Leon begonnen als Specialist Ruwvoermanagement, Mest en Mineralen bij Agra-Matic (dochteronderneming De Heus).

Deborah Freriksen

Deborah Freriksen

Marketing Communication Officer, Trouw Nutrition

Ik ben in 2014 afgestudeerd van de Universiteit Twente in de richting van Marketing Communication. Vanaf 2016 werk ik als Marketing Communication Officer bij Trouw Nutrition Benelux. Ik heb geen agrarische achtergrond, maar vind het ontzettend leuk om in deze sector werkzaam te zijn. Een mooi project waar ik met collega’s aan werk is het platform ‘Liefde voor boeren’, waarbij we agrariërs op een voetstuk willen plaatsen en onze trots op boeren willen delen. Ik vertel jullie graag waarom het ontzettend leuk is/naar mijn zin heb bij Trouw Nutrition.

Albert Boersen

Albert Boersen

Bestuurslid NAJK

Albert Boersen(27) is geboren op een melkveebedrijf in het Friese Haulerwijk. Tijdens de studie heeft hij zich meer en meer geïnteresseerd in de verbinding tussen stad en platteland. Na zijn studie is hij op avontuur gegaan naar Mongolië om daar als herd manager op een bedrijf met 220 montbéliardes aan de gang te gaan. Terug in Friesland bleek dat zijn hart wel degelijk in Nederland ligt. Ook begon het stad-platteland verhaal weer te prikkelen. Zodoende is hij begonnen bij Floating Farm in maart 2017 en in de tussentijd is hij ook actief geworden bij het NAJK als provinciaal bestuurder in de provincies Noord en Zuid Holland.

Iris Jonker

Iris Jonker

Van Hall Larenstein

Iris is nu een jaar werkzaam als docente bedrijfsaeconomie bij de opleiding Dier- en Veehouderij op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Ze is opgegroeid op een melkveebedrijf, ze heeft gewerkt bij een agrarisch boekhoudkantoor en een congres georganiseerd met Jan Peter Balkenende als spreker en tijdens de Food & Agri Carrièredag is ze één van de coaches in de coachingsessies.

Sierd Tappel

Sierd Tappel

Business Analist, Trouw Nutrition

Ik ben in 2016 afgestudeerd van de Universiteit Wageningen; Bachelor: Bedrijfs- en Consumentenwetensschappen met minor datamanagement en master Management, Marketing en Economie met minor in dierwetenschappen. Ik ben geen boerenzoon, maar heb ik mijn jeugd grootendeels ‘tussen de koeien’ doorgebracht. Ik ben na mijn studie direct bij Trouw Nutrition gaan werken, omdat ik hier vanuit een bedrijfseconomische specialisatie werkzaam kon zijn in de agrarische sector. In de drie jaar dat ik hier werk heb ik al verschillende stappen kunnen maken binnen het bedrijf. 

Rene Vreeswijk

Rene Vreeswijk

Recruiter Agrifoodcareer.com

Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt. Tijdens de Food & Agri Carrièredag is Rene één van de coaches.

Jannemieke van Avezaath & Koen Luijben

Jannemieke van Avezaath & Koen Luijben

Product Manager Feed Additives & Nutritionist Rundvee, Trouw Nutrition Benelux

Jannemieke en Koen zijn afgestudeerd aan Wageningen Universiteit. Jannemieke heeft haar master in de specialisatie Diervoeding voltooid, terwijl Koen de specialisatie Adaptatiefysiologie heeft gedaan. Beiden werken circa drie jaar voor Trouw Nutrition Benelux. Jannemieke is als productmanager feed additives veelal betrokken bij lokale innovaties op het gebied van diergezondheid. Koen houd zich daarnaast ook veel bezig met innovaties op het gebied van precisievoeding. 

Cynthia Heerink

Cynthia Heerink

Luna office- en projectmanagement

Cynthia Heerink zet zich als zelfstandig professional in door rust, focus en structuur te brengen in diverse bedrijven en organisaties. Onder de naam Luna office- en projectmanagement ondersteunt zij als office- en projectmanagementondersteuner sinds 2015 bij de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden op kantoor en in projecten binnen met name woningbouwcorporaties en overheidsorganisaties.

Bram Tijmons

Bram Tijmons

CEO PATS Indoor Drone Solutions

Bram (Tijmons) is de CEO van PATS Indoor Drone Solutions. Deze Delftse startup heeft hij samen met twee andere founders in 2018 opgericht. Samen met het PATS-team wil hij de gewasbeschermingsmarkt opschudden met hun innovatieve oplossing voor automatische insectenbestrijding. PATS is gevestigd in Delft (NL), op steenworp afstand van het Westland (2.300 hectare glas), en zit dus dicht bij zijn potentiële klanten.

Ilona Schuyzeman - Heerink

Ilona Schuyzeman - Heerink

VAtched BV

Ilona Schuyzeman – Heerink, VAtched – de beste VA’s, de perfecte match. Als ervaren matchmaker en verbinder help ik ondernemers bij het vinden van een Virtual Assistant voor hun bedrijf. Ik kijk verder dan wat iemand kan. Ik vind het belangrijk dat je datgene doet waar je blij van wordt. De perfecte match is voor mij de basis voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Om dit te bewerkstelligen maak ik gebruik van een unieke persoonlijkheidsscan.

Ayke Haller

Ayke Haller

HAS

Ayke is na de opleiding Wildlife management en recreatie begonnen met de studie toegepaste biologie aan HAS hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Gedurende deze studie heeft hij toegepast onderzoek naar insecten, voornamelijk meelwormen, uitgevoerd om problemen in het productieproces te minimaliseren.  

Arjanne Bode

Arjanne Bode

SYFN Academie

Arjanne Bode ging van de kunstacademie naar het Slow Food Youth Netwerk, waar ze nu de coördinator is van de SFYN Academie. De SFYN Academie is een interactief en divers lesprogramma voor jongeren die zich willen inzetten voor een duurzamer voedselsysteem. Uitdagingen in het voedselsysteem pakt Arjanne graag creatief aan en daarbij is het belangrijk om samen werken met diverse specialisten.

Monique Schleicher

Monique Schleicher

Loopbaancoach

Werken met plezier, zo mooi als dit samen gaat. Met een glimlach op je werkplek binnenkomen en deze glimlach ook weer mee naar huis nemen. Fijn als mensen weer weten wat ze willen, plezier ervaren en dit voor zichzelf kunnen creëren. Al jaren werk ik als coach en begeleid ik mensen in loopbaan en verandertrajecten. Stilstaan bij wat is om vervolgens een volgende stap of ontwikkeling te maken. productieproces te minimaliseren.  

Marijke Everts

Marijke Everts

VanDrie Groep

Marijke is een goed voorbeeld van hoe je als talent kansen krijgt en hoe je die kunt grijpen. Sinds 1 januari heeft zij één van de instituten van de Nederlandse landbouw opgevolgd. Tijdens haar presentatie gaat Marijke in op haar persoonlijke ontwikkeling en geeft tips hoe jij als talent volgende stappen kunt zetten.

Maaike de Vries

Maaike de Vries

Product Marketing Manager CRV

Maaike de Vries (32 jaar) werkt als Product Marketing Manager bij fokkerijorganisatie CRV. Als afgestudeerd dierwetenschapper en marketeer vertaalt ze graag inzichten uit de markt door naar proposities met een toegevoegde waarde voor melkveehouders.

Johan Heeren

Johan Heeren

Product Owner @ Agrifirm

Johan Heeren is na zijn studie Animal Science in Wageningen doelbewust aan de slag gegaan bij Agrifirm. Elke dag werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties is wat hem aan het hart ligt. Door ervaringen vanuit het eigen melkveebedrijf te combineren met kansen binnen Agrifirm werkt hij elke dag aan innovatieve, data gedreven oplossingen die bijdragen aan het resultaat op het boerenerf.

Koen van Boheemen

Koen van Boheemen

Onderzoeker precisielandbouw & smart farming, Wageningen University & Research

Koen van Boheemen houdt zich bezig met het zo makkelijk mogelijk maken van precisielandbouw. Slim verzamelen van data, slim opslaan van data en slim inzetten van data zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Hij is sinds het afronden van zijn studie Biosystems Engineering in 2017 werkzaam als onderzoeker in precisielandbouw & Smart Farming aan Wageningen University Research. Koen begeleidt 3 telers bij het in de praktijk brengen van precisietechnieken in de Nationale Proeftuin Precisielandbouw. Ook werkt hij aan het ontwikkelen van robots voor bijvoorbeeld selectieve onkruidbestrijding en het automatisch herkennen van ziektes en plagen in het veld. Naast zijn werk in Wageningen is Koen zelf ook nog akkerbouwer op een akkerbouwbedrijf van 72 ha in de Noordoostpolder.

Simone Jansen

Simone Jansen

Coach & Recruitment

Simone Jansen is een bekend gezicht van de Food & Agri Carrière Dag. Al twee edities hielp Simone de bezoekers aan een betere CV en gaf zij tips hoe met simpele aanpassingen je LinkedIn-profiel aantrekkelijk kunt maken. Ook dit jaar staat Simone voor je klaar voor al jouw vragen omtrent solliciteren. 

Stefan Essink

Stefan Essink

Misset Uitgeverij

Stefan heeft bos-en natuurbeheer gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en sinds een jaar werkzaam in de journalistiek als redacteur bij Boerderij. Stefan is een voorbeeld hoe opleiding en werk niet direct in één verlengde hoeft te zijn. Stefan is één van de coaches tijdens de Food & Agri Carrière dag.

Lydia van Rooijen

Lydia van Rooijen

Boerderij

Lydia van Rooijen mag met haar jonge leeftijd een groot talent genoemd worden. Opgegroeid op een melkveebedrijf en een eigen kijk op de Food & Agri sector. Lydia is journalist bij Boerderij en hiermee kan ze haar nieuwsgierigheid optimaal inzetten om lezers meer te laten weten. Lydia is host van Talent Live.

Carolien Kloosterman

Carolien Kloosterman

Boerderij

Het sollicitatiegesprek met Carolien vond plaats op Schiphol omdat Carolien studeerde aan de Harper Adams University in Engeland. Als redacteur binnen Misset Uitgeverij interviewt zij zowel Nederlandse als Internationale mensen werkzaam voor Internationale bedrijven. Carolien is tijdens de Food & Agri Carrière Dag coach en kan jou tips geven omtrent je Internationale ambities.

Micha van Lierop

Micha van Lierop

Misset Uitgeverij

Micha van Lierop is Markering Manager Sales bij Misset Uitgeverij en brengt sinds 2003 zijn voorliefde voor marketing in de praktijk. Micha is host bij Talent Live tijdens de Food & Agri Carrièredag.

PARTNERS

Dankzij onze partners kun jij dit evenement GRATIS bezoeken!

SCHOLEN

De Food & Agri Carrièredag wordt gepromoot bij de volgende opleiders