PROGRAMMA

Op de Food & Agri Carrièredag is een groot aanbod aan activiteiten. De carrièremarkt vormt het hart van de Carrièredag. Hier kun je de hele dag kennismaken met de beste werkgevers in de food-, agri- en hortibusiness en ontdek je de vacatures. Naast het netwerken, heb je de mogelijkheid om verschillende workshops en lezingen te volgen. Hieronder vind je het volledige programma. Klik hieronder om het programma van de verschillende arena’s te bekijken:

Tijdens de Food & Agri Carrièredag is Koppert Cress te vinden in de smaak theater. Ga met ons mee op een Koppert Cress tour door een wereldwijd landschap waar gastronomie en tuinbouw elkaar ontmoeten. Een zoektocht naar combinaties van smaken en liefhebbers tevreden te stellen met de wonderen die de natuur ons te bieden heeft.

Over Koppert Cress

Koppert Cress bevindt zich in het Westland, Nederland, en specialiseert zich in het telen van natuurlijke, innovatieve ingrediënten die koks kunnen aanwenden om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te versterken. Hun aanbod omvat verse kiemplanten, ook wel cressen genoemd, evenals andere eetbare bloemen en bladeren, bekend als specialties, die allen afkomstig zijn van 100% natuurlijke, aromatische planten.

Het succes van Koppert Cress is geheel afhankelijk van de erkenning en acceptatie door professionele gebruikers. Hoewel smaak een essentieel aspect vormt, gaat het verder dan dat. Rob Baan begreep al vroeg dat gezonde voeding een steeds prominentere rol zou gaan spelen in ons leven. Het bedrijf heeft als missie gekozen om “De manier waarop we naar voedsel kijken te veranderen” .

Tijdens de Food & Agri Carrièredag neemt Chloé Rutzerveld, naast de presentatie die zij geeft, ook Culinair Cellulair mee.

Over Culinair Cellulair

We bevinden ons in een tijdperk waarin technologische en wetenschappelijke beperkingen zijn weggevallen, en waar verbeelding en consumentenacceptatie de grenzen bepalen. Stel je voor dat alle culinaire dromen werkelijkheid kunnen worden. Culinair Cellulair combineert wetenschap en kunst om de mogelijkheden van cellulaire landbouw te verkennen. Deze innovatieve methode maakt gebruik van biotechnologie om voedsel te kweken uit planten- of dierencellen, zonder traditionele landbouwgrond, pesticiden of veeteelt nodig te hebben.

Het vierstappenproces van Culinair Cellulair gidst je door het kweken van voedsel, waarbij je onderweg keuzes maakt die leiden tot een uniek gerecht. Zonder vast te zitten aan traditionele voedselstructuren of de noodzaak om bestaande recepten te repliceren, kun je experimenteren met diverse smaken, texturen, vormen en kleuren. Ontdek de grenzeloze toekomstige mogelijkheden van cellulaire landbouw en krijg inzicht in de wetenschap erachter. Verken een toekomst waarin voedsel duurzaam, gepersonaliseerd en ethisch is.

Het ziet eruit als een oer-Hollands saucijzenbroodje, ruikt bijna hetzelfde, smaakt heerlijk hartig en het is een betere keuze. Dit gaat over het Zwamcijsje, het saucijzenbroodje gevuld met oesterzwammen. In de Food Theater zal Mendelt Tillema meer over dit product vertellen. Daarnaast kan je de Zwamcijs zelf komen proeven. Dit saucijzenbroodje wil jij toch ook proberen?

PARTNERS VORIGE EDITIE

SCHOLEN

De Food & Agri Carrièredag wordt gepromoot bij de volgende aanwezige opleiders

INITIATIEFNEMERS

De Food & Agri Carrièredag is een initiatief van